اخبار

مزایای استفاده از پلاستیک در گوشی‌های هوشمند

استفاده از پلاستیک در گوشی‌های هوشمند

آیا می دانید که داخل گوشی شما پلاستیک است؟ تولید کنندگان انواع مختلف پلاستیک را با هم ترکیب می کنند تا اجزای داخلی و پوشش بیرونی گوشی های هوشمند ساخته شود. پلی کربنات پر کاربرترین پلاستیک در گوشی‌های هوشمند است که به جهت اقتصادی نیز هزینه های تولید را کاهش می دهد. برای اینکه ظاهر گوشی های موبایل شیک تر شود از پوشش های محافظ روی پلاستیک استفاده می شود. به طور متوسط در یک گوشی هوشمند حدود 9.53 گرم پلاستیک وجود دارد که عمده آن برای ساخت بدنه، به کار رفته است.

در حال حاضر بسیاری از تولید کنندگان گوشی های همراه از ترکیبات پلاستیک در محصولات خود استفاده می کنند. برای مثال: سامسونگ و نوکیا از مصرف کنندگان پلاستیک در محصولات خود هستند. طبق اعلام سامسونگ گلکسی اس 23 دارای درصدی از پلاستیک بازیافتی است و این شرکت قصد دارد تا سال 2050 به طور کامل رزین( مواد پلاستیکی) بازیافتی را جایگزین پلاستیک های یکبار مصرف کند. گوشی نوکیا X30 5G با 60 درصد پلاستیک بازیافتی و آلومینیوم بازیافتی ساخته شده است و به گفته نوکیا، پایدارترین گوشی آنها تاکنون همین محصول است.

مزایای استفاده از پلاستیک در گوشی‌های هوشمند

صنعت پلاستیک در بسیاری از صنایع دیگر، کاربرد دارد نوع مواد اولیه در تولید پلاستیک برای گوشی های همراه، متفاوت از محصولات دیگر است. برای مثال در ساخت کیسه فریزر از پلی اتیلن استفاده می شود ولی پلاستیک گوشی های هوشمند از نوع پلی کربنات است. با توجه به مزایای پلاستیک، کاربرد آن در گوشی های هوشمند هر روز بیشتر می شود. آیا می دانید چرا سامسونگ و نوکیا و …. از پلاستیک در تولید گوشی موبایل استفاده می کنند؟

پلاستیک ارزان قیمت است

در ساخت و طراحی گوشی های هوشمند از مواد اولیه پلاستیک استفاده می شود زیرا ارزان قیمت است. سازندگان با استفاده از پلاستیک، ماده‌ای با قابلیت تغییرپذیری بهتر را در اختیار دارند و این یعنی آزادی بیشتر در طراحی و شکل دادن به یک محصول.  در نهایت گوشی ساخته شده با پلاستیک قیمت مقرون به صرفه تری دارد.

شاید گوشی بدنه پلاستیک به نظر چندان جالب نباشد ولی تولید کنندگان، پلاستیک را حکاکی کرده و با لایه های مختلف پوشش می دهند. این پلاستیک ها ظاهری شیشه مانند و شفاف دارند و اصلا حس مصنوعی بودن و پلاستیکی ندارند. طراحی این گوشی ها شیک تر است و با توجه به قیمت مناسب، مورد توجه خریداران قرار گرفته است.

کیسه زباله رولی متوسط۷۰×۵۰ سانتیمتر زرد رنگ ۵۰ عددی

قیمت اصلی 96,900 تومان بود.قیمت فعلی 77,500 تومان است.
کیسه زباله رولی متوسط در ابعاد ۷۰×۵۰ سانتیمتر زرد رنگ ۵۰ عددی برای منازل و محیط کاری. فروش کیسه زباله رولی با کیفیت عالی
0 روز 00 ساعت 00 دقیقه 00 ثانیه

سفره یکبار مصرف مدل لیندا

قیمت اصلی 109,900 تومان بود.قیمت فعلی 87,900 تومان است.
سفره یکبار مصرف مدل لیندا مناسب استفاده در آشپزخانه منازل و ادارات. سفره های وستا لیندا دارای جنس مقاوم و چاپ رنگی و متنوع.هستند.
0 روز 00 ساعت 00 دقیقه 00 ثانیه

کیسه زباله رولی ۸۰×۵۵ سانتیمتر سبز رنگ ۴۰ عددی

قیمت اصلی 96,900 تومان بود.قیمت فعلی 77,500 تومان است.
کیسه زباله رولی سبز رنگ برای منازل و محیط کاری مناسب است. کیسه های زباله با رنگ سبز در رول 40 عددی تولید شده. ابعاد کیسه زباله80*55 سانتیمتر و بزرگ و جادار است.
0 روز 00 ساعت 00 دقیقه 00 ثانیه

کیسه زباله رولی مشکی سایز ۶۵x۸۰

قیمت اصلی 57,900 تومان بود.قیمت فعلی 46,300 تومان است.
خرید و قیمت کیسه زباله رولی مشکی سایز ۶۵x۸۰ اقتصادی. ضخامت عالی و اندازه مناسب برای رفع زباله روزانه. بدون نشتی و پارگی
0 روز 00 ساعت 00 دقیقه 00 ثانیه

کیسه زباله بندار سایز بزرگ ۸۰×۶۵ سانتیمتر

قیمت اصلی 84,900 تومان بود.قیمت فعلی 67,900 تومان است.
کیسه زباله بندار سایز بزرگ برای اماکن عمومی و فضای باز مناسب است. کیسه های زباله وستا ضخیم و مقاوم هستند و دچار نشتی و پارگی نمی شوند.
0 روز 00 ساعت 00 دقیقه 00 ثانیه

کیسه فریزر 200 عددی

قیمت اصلی 69,900 تومان بود.قیمت فعلی 55,900 تومان است.
کیسه فریزر 200 عددی دارای ضخامت و ابعاد مناسب است.  محصولات وستا از مواد بسیار مرغوب تولید می شود. ابعاد کیسه ها 25*35 سانتیمتر است.
0 روز 00 ساعت 00 دقیقه 00 ثانیه

پلاستیک در گوشی‌ های هوشمند

دوام پلاستیک در گوشی‌های هوشمند زیاد است

پلاستیک انعطاف پذیرتر از شیشه است و باعث می شود در برابر شکستن مقاومت بیشتری داشته باشد. نمایشگرهای پلاستیکی مقاومت زیادی دارند و به سادگی خورد نمی شوند. شاید به نظر غیر قابل باور باشد ولی پلاستیک بسیار بادوام است و این در گوشی های هوشمند اهمیت زیادی دارد. به هر حال باید برای اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی مانند افتادن گوشی از دست و پرت شدن آن، آمادگی داشت.

پلاستیک تداخل امواج ایجاد نمی کند

پلاستیک در گوشی‌های هوشمند با امواج الکترومغناطیسی تداخلی ایجاد نمی کند و آنتن دهی گوشی بهتر خواهد شد.  برای ساخت و تولید گوشی هایی با مقاومت بالا در برابر امواج رادیویی، همیشه پلاستیک بهترین انتخاب است. انتقال سیگنال در صنعت گوشی‌های هوشمند از اهمیت بالایی برخوردار است و پلاستیک موجب کمترین میزان کاهش در جریان امواج رادیویی می شود.

وزن پلاستیک در گوشی‌های هوشمند سبک است

وزن پلاستیک در مقایسه با سایر متریال، سبک تر است. موقع در دست گرفتن گوشی، کاربر حس راحتی بیشتری دارد. به ویژه در گوشی هایی که صفحه نمایش بزرگتری دارند، سبک بودن یک ویژگی فوق العاده کاربرپسند است. خریداران تمایل دارند در طول روز، گوشی موبایل را همراه داشته باشند و ساعات طولانی از آن استفاده کنند. گوشی های سبک، حمل راحت تری دارند و پر طرفدارتر هستند.

ساخت گوشی موبایل با بدنه پلاستیک

معایب استفاده از پلاستیک در گوشی‌های هوشمند

سازندگان گوشی های موبایل درصد متفاوتی از پلاستیک را در محصولات خود، به کار می گیرند. درصد استفاده از پلاستیک ها بستگی به استراتژی شرکت تولید کننده دارد و می تواند کم یا زیادتر باشد. مزایای استفاده از پلاستیک در ساخت گوشی های هوشمند بسیار زیاد است اما برخی معایب را نمی توان نادیده گرفت.

پلاستیک ضد خش نیست

استفاده از پلاستیک، فلز، شیشه و سرامیک در ساخت گوشی های موبایل رایج است. پلاستیک در مقایسه با مواد دیگر، شفافیت کمتری دارد و صفحه نمایشگرهای پلاستیکی، به اندازه شیشه شفاف نیستند. احتمال کاهش کیفیت تصاویر در این گوشی ها وجود دارد. مهم تر اینکه پلاستیک ها قابلیت خراشیدگی بالاتری دارند. چنانچه گوشی با قاب یا محافظ صفحه محافظت نشده باشد، احتمال خش و خراش روی آن بیشتر می شود.

مزایای پلاستیک در گوشی‌های هوشمند

پلاستیک در دماهای شدید دوام ندارد

نمایشگرهای پلاستیکی در تغییرات دمایی بسیار شدید، پایداری کمی دارند و شکننده تر می شوند. یکی از نکات منفی گوشی های بدنه پلاستیکی عدم مقاومت دمایی است. پلاستیک به ویژه در برابر گرما حساس تر است و احتمال ذوب پلاستیک وجود دارد. گوشی های بدنه پلاستیکی را نباید در زیر نور مستقیم خورشید به مدت طولانی قرار داد زیرا احتمال تغییر رنگ بدنه موبایل وجود دارد. پلاستیک ممکن است در طی زمان تغییر رنگ دهد و قاب یا بدنه گوشی، کمرنگ شود.

پلاستیک هدایت گرمایی کمی دارد

استفاده از پلاستیک در گوشی‌های هوشمند یک مشکل بزرگ دارد و آن عایق گرما بودن پلاستیک است. قطعات گوشی در حین کارکردن، گرما تولید می کنند و کمی گرمتر می شوند پلاستیک نمی تواند این گرما را به بیرون انتقال دهد. البته موقع استفاده اصلا متوجه چنین چیزی نمی شوید یعنی گوشی موبایل در حین صحبت کردن شاید اصلا داغ نشود.

پلاستیک عایق است و گرما را انتقال نمی دهد و بدنه گوشی داغ نمی شود. حالا گرمای حاصل از کارکرد قطعات کجا می رود؟ همه این گرما درون گوشی باقی مانده زیرا پلاستیک نمی تواند آن را به بیرون هدایت کند. این یک ایراد جدی است و منجر به کاهش عمر مفید قطعات و به خصوص آسیب جدی به باتری موبایل می شود.

سازندگان تمایل دارند از پلاستیک در گوشی‌های هوشمند استفاده کنند زیرا سبک و ارزان قیمت است البته مشکلاتی نیز وجود دارد که می تواند در آینده برطرف شود. با تمام این مزایا و معایب فکر می کنید استفاده از پلاستیک در تولید گوشی موبایل خوب است یا بد؟

امتیاز 1.00 از 1 رای


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *